Plaatsbeschrijving

wie zijn wij
wie zijn wij
wie zijn wij
wie zijn wij

Maak gebruik van een onafhankelijke en gedetailleerde plaatsbeschrijving van je vastgoed en vermijd discussies achteraf. Onze landmeter-experten zijn gespecialiseerd in zowel een constructieve als locatieve plaatsbeschrijving. Dankzij onze flexibele planning ontvang je snel het nodige verslag.

  • Plaatsbeschrijving voor huur / verhuur
  • Plaatsbeschrijving voor bouwwerken
  • Plaatsbeschrijving voor aankoop en verkoop van vastgoed

Plaatsbeschrijving voor huur / verhuur

Op je vraag maken we als be√ędigd landmeter-expert een schriftelijke plaatsbeschrijving op, inclusief een gedetailleerd fotoverslag. Dat doen we onpartijdig en onafhankelijk. Een erkende plaatsbeschrijving is in je eigen belang, zowel als huurder als verhuurder. Het geldt als bewijsmateriaal bij het vaststellen van eventuele schade op het einde van het huurcontract.

  • Bij aanvang en einde van huur
  • Onafhankelijke plaatsbeschrijving
  • Verplicht bij registratie van huurcontract

Bij het huren of verhuren van een woning of appartement is een plaatsbeschrijving wettelijk verplicht.

Plaatsbeschrijving voor bouwwerken

Een duidelijke en erkende plaatsbeschrijving voor de start van bouwwerken geeft je zekerheid bij discussies achteraf. Deze constructieve plaatsbeschrijving toont de staat en eventuele schade aan aanpalende gebouwen voor en na de eigen bouwwerken. Onze deskundigen bezorgen je als bouwheer of aannemer een onafhankelijk verslag met uitgebreide fotoreportage. Ondertekend door alle partijen en erkend door alle instanties, dat spreekt voor zich.

  • Voor bouwheren, aannemers en overheid
  • Zowel voor nieuwbouw als renovatie
  • Bij aanvang en einde van bouwwerken

In de meeste gevallen is een constructieve plaatsbeschrijving verplicht door je verzekeraar als je als bouwheer of aannemer een ABR-polis afsluit.

Wat kost een plaatsbeschrijving?

De kosten van een plaatsbeschrijving door een erkende expert is afhankelijk van de ruimte en oppervlakte van het vastgoed. Bij Buro Eyckmans staat een vlotte en correcte service sowieso altijd centraal. Contacteer ons en ontvang je offerte op maat.

Je plaatsbeschrijving door een onafhankelijke expert

Zeg vaarwel tegen discussies achteraf bij bouwwerken of (ver)huur van vastgoed

Contacteer ons